Indreapta-ti dintii cu aparatele dentare moderne Dinti aliniati cu aparate dentare

Aparate dentare transparente sau invizibile

Te preocupa faptul ca vei purta aparat dentar si lumea va observa braketurile metalice atunci cand zambesti? Acum acest lucru nu mai reprezinta o problema - Exista optinea TRANSPARENTA pentru tratamentul ortodontic. Acest tip de aparat dentar este complet transparent astfel ca in timp ce noul tau zambet stralucitor va fi admirat de cei din jur, prezenta aparatului dentar va fi micul tau secret. In cabinetul nostru puteti beneficia de tratament ortodontic cu aparate dentare invizibile, indiferent de varsta pe care o aveti, oferindu-va astfel o alternativa complet estetica si foarte confortabila la bracket-urile metalice.

Aparate invizibile
bracketuri radiance
bracketuri safir

Ce sunt bracket-urile Radiance?

Bracket-urile transparente sunt realizate din safir pur. Odata ce safirul este taiat bracket-ul este lustruit pana cand devine extreme de fin, transparent si gata de utilizat!!!

Caracteristicile bracketurilor Radiance:
  • Invizibile - vei putea sa zambesti cu incredere pe tot parcursul tratamentului, prezenta bracket-urilor fiind practic invizibila
  • Confortabile - sunt confectionate din safir pur si apoi lustruite pana cand devin perfect fine, astfel ca nu trebuie sa te ingrijorezi pentru evetuale iritatii ale buzelor sau obrajilor pe care bracket-urile traditionale le produc in primele faze ale tratamentului.
  • Nu se pateaza - pentru ca sunt perfect lustruite suprafata bracket-urilor functioneaza ca o bariera si impiedica colorarea dintilor pe tot parcursul tratamentului pentru ca zambetul tau sa fie stralucitor de la inceput pana la sfarsit.
  • Puternice si eficiente - deoarece sunt realizate din safir pur sunt cele mai rezistente braket-uri disponibile. Fiind confectionate din cristal si tratate sub actiunea caldurii pana devin perfect nedete sunt foarte rezistente la fractura sau deterioarare.

De ce sa aleg bracket-urile transparente pentru tratamentul meu ortodontic?

Exista multe motive pentru care sa alegi acest tip de aparat invizibil, transparent:

  • Iti doresti un zambet frumos, sanatos, dinti drepti fara ca cei din jur sa observe ca porti aparat dentar. Aceste aparate transparente(Radiance, Safir, Ice) ofera pacientilor nostri zambetul pe care si l-au dorit intotdeauna, fiind practic aproape invizibile
  • Iti ofera un grad ridicat de comfort, fiind perfect lustruite cu unghiuri rotunjite. Astfel se evita eventualele iritatii ale partilor moi pe care bracket-urile traditionale le provoaca la inceputul tratamentului
  • Aparatele dentare invizibile iti ofera incredere!!!! Nu e nevoie sa astepti ca tratamentul sa se incheie ca sa poti sa impartasesti zambetul tau frumos cu cei din jur. Utilizand acest tip de aparat dentar poti sa zambesti cu incredere pe toata durata tratamentului tau ortodontic.

Programeaza-te pentru o consultatie si iti vom impartasi mai multe informatii legate de tratamentul cu bracket-urile transparente.